Altijd  de laagste prijs en de beste kwaliteit

Laminaat reinigen

In dit artikeltje laat ik je zien dat je soms de‘wondermiddeltjes’ links moet laten liggen. Sterker nog, we raden ze zelfs af.Daarnaast geef ik je de tips hoe je het wel moet doen en dat scheelt uuiteindelijk in uw portemonnee.

Wondermiddelen dedeur uit:

U kent het vast wel dat u na het dweilen nog de voetstappenop het laminaat ziet. Dit komt doordat de meeste laminaatreinigers een extra laag over het laminaat leggen. Deze laag zorgt ervoor dat hetlaminaat gaat glimmen maar heeft als nadeel dat het laminaat ook eerdervuil aantrekt. Daarnaast is de kans aanwezig dat de laminaatvloer spiegelgladwordt.

De beste manier om uw laminaat te reinigen:

Maak laminaat voornamelijk schoon met een stofzuiger of swiffer. Mocht u het laminaat toch vochtig willen reinigen doe het dan als volgt. Neem lauw warm water met een scheutje schoonmaak azijn. De dweil goed uitwringen en tot slot na het dweilen even nadrogen. Voila, uw vloer is weer zo goed als nieuw.

De werking:

Schoonmaakazijn wordt al jaren gebruikt voor de reiniging van diverse producten. Het zorgt ervoor dat het schoon en niet vet wordt. Voorde mensen die de traditionele schoonmaak azijn niet lekker vinden ruiken, zijner al varianten op de markt met bijvoorbeeld een lavendel geur.

Klein rekenvoorbeeld
Fles schoonmaakazijn € 0,99
Fles laminaatreiniger (willekeurig merk) € 9,99
Een gemiddelde besparing van € 9,- per fles…….

Tip
maak de wieltjes van uw bureaustoel regelmatig schoon. U voorkomt hiermee dat vuil en zand zich ophopen in de wieltjes en vervelende krassen op uw vloer veroorzaken

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten

De Laminaatloods © 2024. Alle Rechten Voorbehouden.

De Laminaatloods © 2024. Alle Rechten Voorbehouden.